Medlemsmøte 20.10.2020

I dette vakre høstværet inviterer vi til nytt møte i historielaget.
Tirsdag 20. oktober kl.18.30 får vi besøk av Jørn Enger. Han vil fortelle fra boka si «Teater-og revybyen Fredrikstad». Boka ble utgitt før jul i fjor og forteller teaterhistorie fra mer enn 100 år tilbake.

Vi møtes som vanlig på klubbhuset til KIL. På grunn av koronasituasjonen og smittevernregler blir det ingen utlodning denne kvelden. Men kaffe og noe attåt skal det bli.

Samtidig vil vi minne om julemøtet den 27.november på Værste. Denne kvelden vil Petter Ringen Johannessen fortelle om frigjøringsdagen på Kråkerøy for 75 år siden. Egen invitasjon vil bli sendt ut i løpet av oktober. Men hold av kvelden. Vi tar hensyn til pandemien og har håndsprit og gjennomtenkt servering. Av denne grunn må vi ha påmelding – også denne gangen.

Dette kan skje til: Grete Nygren Rognes – 994 48 885 eller til: Inger-Torill Solberg – 48055992. Det er plass til 40 personer. Om du skulle bli forhindret ønsker vi beskjed- slik at eventuelle andre kan komme.

Velkommen til høsttreff!
for Styret