Sagbrukstiden i Fredrikstad 26.09.2023

Ny bok om Sagbrukstiden i Fredrikstad-distriktet!
Kråkerøy Historielag har sammen med de andre historielagene i distriktet gitt ut et hefte/bok om Sagbrukstiden i Fredrikstad-distriktet. Det er Svein Skahjem som har hatt ansvaret for redigering og utgivelse. Sagbrukene var jo godt representert også på Kråkerøy – så her skulle det være spennende stoff for oss alle.

Boka er i A4 format, på 92 sider og er rikt illustrert med bilder både i svart/hvitt og i farger. Boka kan kjøpes med Vipps eller kontant og koster kr 200,-. Henvendelse til undertegnede eller medlemmer av styret. Det er mulig å få den tilsendt for medlemmer utenom vårt område med tillegg for porto.

Kontakt leder på telefonnummer 48055992, eller itsol@online.no
Boka vil også selges på våre medlemsmøter framover

Fv. Inger-Torill Solberg, Svein Skahjem og Rolf Gulbrandsen.
Foto: Thomas H. Arntsen/Fredriksstad Blad

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.