Medlemsmøte 25.10.2023

Onsdag 25.oktober inviterer vi igjen til medlemsmøte på Kråkerøy Idrettslag sitt klubbhus ved Ungdomsskolen. Vi begynner vår møtekveld kl.18.30.

Jan Henrik Lund har blitt en kjent og kjær foredragsholder for oss. Denne gangen skal han fortelle fra den nyutgitte boka «Ved Glommens bredd» som er historien om Glommens mek. Verksted, Ankerløkken Verft Glommen og Glommen Brygge.  Boka har han skrevet i samarbeid med Frithjof Kylstad, som er etterkommer av gründeren. Det ble bygget 198 fartøyer ved verkstedet.

Vi regner med at mange Kråkerøyfolk har et forhold til dette verkstedet også, og vi gleder oss til å høre den spennende historien. Etterpå blir det servering av kaffe/te og julekake. Dessuten loddsalg.

Fredag 24.november vil vi avholde vårt julemøte på VIP-salen til FFK på Værste. (inngang ved Rema 1000). Pris kr 475,- – som inkluderer velkomstgløgg, julebuffé samt en drikke til maten.

Annet drikke kjøpes på stedet. Ellers blir det underholdning med sang og musikk samt utdeling av vår nyeste årbok «Blomsterøya». Bindende påmelding og innbetaling til konto 1040 28 11213 innen 20. november.

Påmelding til:
Bente Heesch – sms /telefon 95772910 eller beheesch@gmail.com
eller undertegnede – sms/telefon 48055992 eller itsol@online.no

Velkommen!
Beste hilsen
for Styret
Inger-Torill Solberg

OBS: På grunn av gebyret banken tar ved bruk Vipps Bedrift, ber vi om at alt betales til vår konto. Vipps brukes kun til lodder, årbok og annet småsalg.

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.