Medlemsmøte 20.09.2023

Kjære medlemmer og interesserte!

Nå er sommeren over for denne gang og høsten er her med flotte farger og nye muligheter. Vi har opplevd både varme og mye regn – men heldigvis slapp vi unna det verste da «Hans» besøkte store deler av landet.

Onsdag 20. september kl.18.30 er vi igjen klar for høstens første program. Vi får besøk av tidligere apoteker Dagfinn Nome som vil fortelle litt fra sitt fag. Nome er også historieinteressert og er styremedlem i Museets Venner.

Sted: Kråkerøy Idrettslags Klubbhus ved Ungdomsskolen.
Som ellers blir det tid for kaffe og julekake, samt en hyggelig prat. Det blir også utlodning. Så er det bare å sette av tid til vårt medlemsmøte onsdag 25. oktober samt vårt julemøte fredag 24. november Vi er takknemlige for medbrakte gevinster.

Da er det bare å ønske dere alle velkommen!
Beste hilsen for Styret i Kråkerøy Historielag
Inger-Torill Solberg

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.