Referat medlemsmøte 20.04.2022

Referat fra medlemsmøte 20.04.2022

Onsdag 20. april var det medlemsmøte i Kråkerøy Historielag. Denne gangen hadde vi møte på Kjøkøy Grendehus. Det var 43 personer tilstede, og vi hadde en hyggelig kveld med julekake, loddsalg og småprat som vanlig.

I kveld var det tidligere leder i historielaget, Finn G Engebretsen, som fortalte om «Den gang dette var liv og røre på elva.» Finn hadde samlet mange flotte bilder som illustrerte det pulserende livet som skjedde fra seilskutetiden med sagbrukene Bjørneby og Rød, fra tiden med skipsverftene FMV og Glommen mek. Verksted, slepebåtene, fergene fra dampdrevne ferger til dagens el-ferge, passasjerbåtene og båter som kom fra inn og utland og ga liv og virksomhet til byen i mange, mange år.

 

Dette innlegget ble publisert i Referater, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.