Medlemsmøte 20.04.2022

Kjære medlemmer og interesserte

Våren nærmer seg med stormskritt og det er igjen tid for å invitere til vårt neste medlemsmøte. Onsdag 20. april kl.18.30 gleder vi oss til å høre vår tidligere formann Finn G. Engebretsen fortelle om «den gang det var liv og røre på elva». Finn sin farfar drev Smertu fergested – og har siden innhentet mye interessant stoff.

OBS. OBS! Denne gangen vil møtet være på Grendehuset på Kjøkøya Håper dette ikke medfører for store problemer og at kompiskjøring gjøres der det er mulig. Kjenner du noen som ikke har bil – kanskje kan du ta dem med. Ellers går bussen til Hvaler regelmessig og har stoppested 2-300 meter fra Grendehuset.

Som ellers blir det kaffe, julekake og utlodning samt tid for hyggelig prat med andre medlemmer. Vårt neste arrangement vil bli onsdag 1. juni på Drengestua på Femdal. Som vanlig kommer Karin Tenderland med bakst hun steker på gamlemåten. Ellers har vi også bli-kjent-tur på Glombo i juni. Endelig dato kommer senere.

I mellomtiden ønskes dere alle en Riktig God Påske! Velkommen!

Beste hilsen for styret

Nettadresser: