Bli-kjent-tur-09.08.2023

Onsdag 9. august kl.18.00 inviterer vi til bli-kjent-tur på Kjøkøy Fort der kjentmann Bjørn Espen Kristiansen vil ta oss med på en vandring i området rundt fortet, som ble etablert i 1941 av okkupasjonsmakten under den annen verdenskrig. Her er også mange skyttergraver og annet interessant å beskue som inngår i Kjøkøyanlegget.  Dessuten en fantastisk utsikt fra toppen mot sørøst.

Adkomst: Ta til venstre akkurat før Puttesundbrua og følg veien rett fram – etterhvert til venstre opp en bratt bakke som er skiltet. Det er cirka 1 km + fra avkjørselen til målet. Her er det kun plass til 10-15 biler, derfor er det fint om alle bestreber seg på kompiskjøring fra et punkt – eventuelt også tar med den som ikke har bil.

Velkommen 9.august kl.18.00 på Kjøkøy Fort!
Sommerhilsen fra STYRET
Inger-Torill Solberg

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.