Julemøte 27.11.2020

Kjære medlemmer

Vi inviterer til julemøte fredag 27. november kl.18.00 på Værste.

Nå nærmer tiden seg for årets siste møte, som blir julemøte på Stadion på Værste. På grunn av koronapandemien, blir det litt annerledes i år. Kvelden starter med velkomstgløgg. Maten blir servert ved bordet som en juletallerken. Etterpå blir det kaffe og dessert. En drikke til maten er inkludert i prisen, der du kan velge mellom øl, mineralvann eller vin. Annen drikke kan kjøpes i baren.

Pris kr. 400.- for denne kvelden som bes betalt til Konto: 1040 28 11213 – innen 20.november.

Men aller først vil Petter Ringen Johannessen fortelle om andre verdenskrig og frigjøringen i 1945. Tradisjonen tro har vi årboka klar til utlevering denne dagen. Boka vil også bli å få kjøpt på Rema enkelte dager i desember. Det blir styremedlemmer som selger årbøkene på Rema. Vi følger reglene og har plass til 50 personer. Derfor – førstemann til mølla…

Bindende påmelding innen 20.november til
Grete Nygren Rognes 99448885 eller