Bli-kjent-tur på Langøya 19.08.2020

Kjære medlemmer og interesserte

Vi i styret håper det står bra til med dere alle, og at koronaviruset ikke har rammet noen av dere. Hetebølgen i juni kunne slå ut hvem som helst, mens juli har hatt få varme dager. Til sammen en ganske brukbar sommer.

Onsdag 19. august klokka 17.00 satser vi igjen på bli-kjent-tur på Langøya med Svein Skahjem som guide og kjentmann. Sammen med Roy Frantzen har han også skrevet bok om Langøya. Vi møtes ved Kiwi på Langøya, men NB! Vi må parkere ved Jøtul eller i nærheten.

Turen vil vare +/- 2 timer. Eventuell drikke o.l. tas med av den enkelte. Likeså sitteunderlag. Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

Samtidig henstiller vi til alle om å passe på én-metern` til de som ikke vanligvis omgås. Vi vil notere navn og telefonnummer på alle som møter opp.

Vi vil også minne om møte tirsdag 22. september på Klubbhuset til Kråkerøy IL kl.18.30 der Knut S. Alnæs vil fortelle om D/S Hvaler og om aktivitetene på Isegran. Det blir kaffe og utlodning også denne gang.

Fortsatt god sommer! Med vennlig hilsen fra styret i Kråkerøy Historielag Inger-Torill Solberg