Sommerbrev fra Historielaget 15.06.2020

Kjære medlemmer og interesserte!

Dette året har blitt veldig annerledes enn det vi er vant til. Det gjelder alle både privat, i foreninger som hos oss og i arbeidslivet.

Vårstevne med bakst måtte vi også utelate på grunn av smittevernreglene, men regner med at dette blir på agendaen neste år. Heldigvis fikk vi hatt årsmøte før alt måtte stenges. Styret hadde sitt første møte 26. mai der vi bestemte datoer for høstens møter.

Vi ble også enige om at vi skulle be våre medlemmer om å ta kontakt om de har gamle bilder fra Kråkerøy til utlån. Bildene vil bli scannet og gitt tilbake i samme stand. Men det er viktig at vi vet hvor bildet er tatt og eventuelt navnet på noen av deltakerne. Bildene vil så bli lagret i Nasjonalbibliotekets arkiv via Østfold Historielag, og vil bli sikret for framtiden.

Onsdag 19. august blir det bli-kjent tur på Langøya med Svein Skahjem. Vi starter klokka 17.00, men oppmøteplassen er ikke helt bestemt ennå.

Tirsdag 22. september kommer Knut Alnæs og forteller om Hvalerbåten og om prosjektene som foregår på Isegran.

Tirsdag 20.oktober kommer Jørn Enger og forteller fra sin bok «Teater-og revybyen Fredrikstad ». Boka ble utgitt før jul og har historie som er mer enn 100 år gammel.

Disse to møtene blir holdt på klubbhuset til Kråkerøy Idrettslag i Enhuslia og begynner som før kl.18.30 Det blir fortsatt kaffe, julekake og utlodning.

Vårt populære julemøte blir fredag 27. november. Som følge av utleieendringer blir det ikke i Sjømannsforeningens lokaler i år – men julemøte blir det!

Da vil vi ønske dere alle en riktig god sommer, med god helse og gode og fine opplevelser.

Hilsen for styret
leder

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.