Innbydelse! Tur til Vitlycke Museum 28.08.2019

Kjære medlemmer.
Innbydelse og påmelding til tur til Vitlycke Museum og Tanums helleristninger i Sverige.  Avreise fra Fredrikstad Bibliotek onsdag 28. august kl.10.00. Innbydelsen går også til Museets Venner og historielagene i Fredrikstad. Derfor er det ”1. mann til mølla” – prinsippet som gjelder for én buss med plass til 50 personer.

Turen går til Vitlycke i Tanumshede. I følge omtalen skal dette være et flott museum som gir et unikt innblikk i bronsealderens verden og byr på opplevelser for hele familien. I dette tilfelle den store historieinteresserte Fredrikstadfamilien. Her skal vi også beundre det 8000 år gamle kulturlandskapet og den gåtefulle bildeskatten som ligger på Unescos verdensarvliste.

Program:
Det blir guidet omvisning kl.12.00. Deretter blir det lunsj i selve museumsbygget kl.13.30.  Etter lunsjen er det tid til å bese det flotte museet og det vakre området på egenhånd. Vi regner med å være tilbake i god tid før kl.18.00

Pris for buss, inngang og middag er beregnet til kr. 450.- pr. pers. Påmelding til Grete Nygren Rognes, mail: gnygrog@gmail.com, mobil: 99448885. Betaling til vår konto 1040.28.11213 innen 1.juli. Styret ønsker dere velkommen!

Vennlig hilsen Inger-Torill Solberg
Leder i Kråkerøy Historielag

Bilder fra www.vitlykce museum.se

 

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.