Filmen om Sykehuset Østfold, Fredrikstad

Nordic / Docs

Mitt navn er Vanja Larsen. I 2015 gikk jeg inn med kamera for å dokumentere alt livet på det gamle sykehuset i Fredrikstad, før de stengte sine dører 2 nov 2015. Vi rakk å fanget de siste 3 månedene av sykehusets lange liv. Og det har nå endelig blitt en film!

Nå har filmen premiere og vises på Den Internationale Dokumentarfilmfestivalen Nordic / Docs på Fredrikstad kino 8 mai kl. 19.00: https://www.nordicdocs.no/

Filmen er også satt opp på Litteraturhuset 10 mai kl. 19.00. Etter filmen en samtale med Lars Ole Klavestad, Marit Flåskjer og moderert av Randi Kristoffersen.

Arrangement: https://litthusfred.no/event/under-samme-tak-filmen-om-sykehuset/

Og ekstravisninger på Fredrikstad kino i perioden 13 – 16 mai:

Arrangement: https://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1395223.ece?fbclid=IwAR3DZH5yOB2f_9kz6pXdkyjEYmKDjoSeL1cdjn6Fz2ViJaofFIZQ8o5_siU

Filmens hjemmeside, om filmen og oss bak filmen (en gjeng lokale aktører): https://filmenomsykehuset.no/

Facebookside: https://www.facebook.com/Filmen-om-sykehuset-927689740599561/

Jeg hadde blitt svært takknemlig for all hjelp med å dele om filmvisningene. Jeg håper og tror det vil bli et kjært gjensyn med det gamle sykehuset. For mange en arbeidsplass, for andre et sted hvor man har mottatt pleie, et hus hvor vi har kommet til verden eller tatt farvel med noen som har stått oss nære.

Velkommen.

Beste hilsen Vanja Larsen
___________________

APRILFILM AS

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.