Medlemsmøte 24.04.2019 og info

Kjære medlemmer og interesserte

Før inngangen til årets påske ønsker vi velkommen til aprilmøtet onsdag 24. april kl. 18.30 på klubbhuset til Kråkerøy Idrettslag. Her vil Ragnhild Hofgaard og Egil Haraldsen fortelle og vise bilder om Fjellheim på Glombo. Sammen med Per-Henning Wold og Svein Skahjem ga de i 2018 ut en bok om samfunnshusets historie. Som vanlig blir det også kaffe, julekake og utlodning.

Vi inviterer samtidig til sesongens siste møte onsdag 22. mai kl. 18.00 på Drengestua på Femdal. Der vil vi igjen få gleden av å smake deilig, nybakt brød og julekake som «bakstekjerringa» Karin Tendeland tryller fram fra den ekte, gamle bakerovnen. Greit å ta med stol og egen drikke.

Vår vandringstur på øya vil foregå torsdag 13. juni kl. 18.00. Vi møtes ved vannet nedenfor Solveigs Pizza på Glommen Brygge. Turen vil gå langs elva til Værste-området og videre rundt Værstestien. Ta med egen drikke og «bititi.»

Årskontingenten hadde forfall 1. mars. – Lett å glemme, men vi håper du som lurer på om du har betalt sjekker, slik at vi får orden på medlemslista. Kontonummer: 1040.28.11213 – Kr. 200/ 300 for enkeltmedlem/ektepar/ samboere.

“Slektsgruppa” har treff på Minemagasinet på Isegran første mandagen måneden. Kl.18.00-19.30. Lisbeth Buskoven har ansvaret for dette. Minner også om vår hjemmeside og Facebookside på henholdsvis kraakeroyhistorielag.no/ kraakeroyhistorielag.

Da gjenstår bare å ønske dere alle en Riktig God og koselig påske.
Vennlig hilsen for Styret i Kråkerøy Historielag
Inger-Torill Solberg Leder