Lære mer om slektsforskning? 20.11.2018

Har du lyst til å lære mer om slektsforskning?

Bli med oss på informasjonsmøtet om dette spennende temaet i Amfigrotta ved Brottet på Spjærøy tirsdag 20. november kl 18:00!

Informasjonsmøtet arrangeres av Hvaler Kulturvernforening i samarbeid med Kråkerøy Historielag, Østfold Historielag, samt ”Slekt og data” Østfold. Du vil få orientering og demonstrasjon av hvordan du kommer i gang med slektsforskning med egen datamaskin, finne slekta på nettet, diverse programvare og praktiske tips. Målsettingen med møtet er å måle interessen og deretter kunne tilby et kurs i slektsforskning. Her vil du trenge egen PC.

Morten Edvardsen og Henning Pytterud fra Slekt og data Østfold vil innlede, fortelle og demonstrere hvordan du går fram, herunder om systemene Legacy (PC), MacFamily-Tree (Mac), GENi, leting i Digitalarkivet og i Bokhylla (Nasjonalbiblioteket på nettet). Det blir kaffe og lett servering.

Har du spørsmål: Kontakt leder i Hvaler Kulturvernforening Paul Henriksen, mobil: 41 46 37 71. Velkommen til Amfigrotta 20. November!

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.