Medlemsmøte 22.03.2023

Velkommen til medlemsmøte onsdag 22. mars kl. 18.30. Sted: Kråkerøy IL storstue. Mens regnet og snøen ikke har bestemt seg om våren er i anmarsj – eller ei, inviterer historielaget til medlemsmøte onsdag 22. mars.

Denne kvelden får vi besøk av statsstipendiat og Kråkerøygutt Petter Ringen Johannessen. Han vil fortelle om «da krigen kom til Kråkerøy». Vi har lenge ønsket ham hit, men han er en opptatt og etterspurt mann. Men endelig – så dette gleder vi oss skikkelig til!

Som ellers blir det kaffe, julekake og utlodning. Og selvfølgelig tid for en hyggelig prat. Vi har også flere nye og gamle årbøker til salgs samt noen andre hefter. Som alltid er vi takknemlige for medbrakte gevinster.

Våre neste møter blir onsdag 19. april, deretter følger treff med nybakt brød på Drengestua onsdag 31. mai. Ellers minner vi om at vi er registrert som grasrotmottaker med org.nr 815 288 602.

For styret
Inger-Torill Solberg
Leder

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.