Medlemsmøte 28.09.2022

Kjære medlemmer og interesserte.

Onsdag 28. september er det tid for høstens første medlemsmøte. Vi møtes som vanlig i Kråkerøy Idrettslags storstue ved Ungdomsskolen kl. 18.30. Klubbhuset har blitt utvidet med 120 m2 i 2 etasjer og ble innviet søndag 28. august. – Kanskje kan vi få en liten titt på det flotte tilbygget også.

Denne kvelden får vi besøk av en kjent Kråkerøygutt, nemlig kunstneren Ole Jacob Ihlebæk som vil holde foredraget: «Langs veiene her, Ole Jacob Ihlebæk om kunst og stil.» Ihlebæk har vært representert på mange utstillinger i inn- og utland. Han har også undervist på Greåker videregående skole. I pausen blir det kaffe, julekake og utlodning, samt tid til hyggelig prat. Vi er glade for alle bidrag til utlodningen.

Grasrotandel:
Vi er registrert og godkjent som Grasrotmottaker med org. nr. 815 288 602 Er du ikke registrert et annet sted er det fint om du støtter historielaget vårt! Øvrige møter denne sesongen blir onsdag 26. oktober samt vårt julemøte på Værste fredag 25. november.

Velkommen!
Beste hilsen
For styret
Inger-Torill Solberg, leder

Foto: John Johansen FB

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.