Tur til Arisholmen 21.08.2022

Kjære medlemmer!

KRÅKERØY HISTORIELAG inviterer til tur til Arisholmen søndag 21. august, holmen som tidligere tilhørte Kråkerøy kommune. Turen går fra Tangen i den gamle ferga til Alexander Hermansen. Alexander vil også fortelle litt om den spennende historien til det tidligere gjestgiverstedet og nødhavnen med brennevinsrett til evig tid – ifølge historiske nedtegnelser.

Det blir servert pølser med lompe/brød. Egen drikke må medbringes. Turen koster kr 100,- og må betales samtidig med innmeldingen til konto. 1040.28.11213 – innen 15. august. Bindende påmelding skjer til Grete Nygren Rognes: 994 48 885 eller til Inger-Torill Solberg: 480 55 992.

Oppmøte på Tangen kl.13.00 – tilbaketur ca kl. 1700. (Her må man kanskje beregne litt ventetid da ferga henter og bringer.) Første mann til mølla – det er plass til 50. Denne dagen blir det utlodning! Vi er takknemlige for gevinster. Velkommen!

Beste hilsen
Styret i Kråkerøy Historielag