Kommende møter 19.05.2022

Kjære medlemmer og interesserte!

Mai er en travel måned for mange, med helligdager, 17 mai og andre begivenheter. Med denne årstiden våkner skog og mark til live og gjør livet lettere. Da passer det bra at vi på denne tiden har tradisjon med bakst på Drengestua på Femdal.

Onsdag 1. juni kl.18.00 inviterer vi igjen til opplevelse med nybakt brød og hvetekake på Drengestua. Vår eminente «bakstekjerring» Karin Tendeland vil stå for baksten i den gamle stenovnen, og hun forteller gjerne litt om prosessen. Opplegget ved Drengestua er å nyte medbragt kaffe eller annen drikke og ha med egen stol. De nybakte godsakene kan så nytes med godt smør, sirup eller brunost. Det blir også loddsalg – og vi tar gjerne imot gevinster.

Onsdag 15. juni kl. 18.00 er neste post på programmet. Da inviterer vi til «bli-kjent-tur» på Glombo med Svein Skahjem som forteller og kjentmann. Her er det bare å møte opp ved Glombo Brygge. Turen tar cirka 2 timer. Eventuell parkering kan foregå på parkeringsplassen til Glombo Barnehage eller utenfor den nedlagte Stene Stål.

Søndag 21. august planlegger vi tur til Arisholmen. Det vil gå skyssbåt fra Tangen. Det vil bli sendt ut egen invitasjon til dette arrangementet senere i sommer.

Velkommen!
Beste hilsen for Styret i Kråkerøy Historielag