Medlemsmøte 20.10.2021

Kjære medlemmer og interesserte!

Nå er verden tilbake i sitt gamle spor og vi innbyr til medlemsmøte onsdag 20.oktober 2021 kl.18.30 på klubbhuset til KIL.

Denne kvelden får vi besøk av eks – Kråkerøygutt og lokalhistoriker Svein Skahjem som vil fortelle om byggingen av Kråkerøybrua som åpnet i 1957. Livet på øya før og etter forbindelsen til Fredrikstad og resten av verden, endret livet på Kråkerøy for alltid. Kanskje er det mange av oss som husker denne begivenheten og historier i den forbindelse.

Som vanlig blir det også kaffe, julekake og utlodning. Vi er glade for bidrag til utlodningen.

Neste post på årets program er vårt Julemøte fredag 26. november kl. 18.00 på Værste. Pris kr 450 som inkluderer full julemiddagbuffet, dessert og kaffe. I tillegg velkomstdrikk og én drikke til maten. Annen drikke må den enkelte kjøpe i baren. Denne kvelden vil også vår Årbok for 2021 bli utdelt.

Vi får besøk av trubaduren Arild «Lucky» Karlsen – bosatt på Ka-holmen.

Bindende påmelding og betaling innen 21. november til:
Grete Nygren Rognes, email: gnygrog@gmail.com – telefon 994 48 885 eller
Berit Næss, email: berit.ness@fredfiber.net – telefon : 472 75 782
Betaling til kontonummer: 1040.28.11213

Velkommen! Minner også om vår hjemmeside og Facebookside på henholdsvis kraakeroyhistorielag.no/ kraakeroyhistorielag

Beste hilsen for Styret i Kråkerøy Historielag
Mail: itsol@online.no – tlf.48055992