Guidet vandring 12.08.2021

Til historielagene i Fredrikstad – Sett av ettermiddagen 12. august

Etter en lang periode med liten aktivitet har Fredrikstad museums venneforening våknet til liv igjen, og vi forsøker å få til noe hyggelig som kan gjennomføres til tross for pandemien. På vandringen i Gamlebyen 12. august er det plass til mange, og der innbyr vi dere til å delta. Hvis dere også kan distribuere tilbudet til medlemmene, ville det være perfekt.

Skuespilleren Terje Breivik guider oss omkring i Gamlebyen torsdag 12. august fra klokka 17. Vi møter opp ved inngangen til museet i Tøihuset, og får med en hyggelig dramatisering av Gamlebyens historie mens vi vandrer omkring. Terje har skikkelig dreis på dette, og har alltid noen overraskelser på lur. Runden tar et par timer, og stiller ikke store krav til fysisk styrke. Arrangementet er gratis, og vi avslutter med en kopp kaffe på museet. Ta gjerne med slekt og venner, men pass på å melde dere på til undertegnede på epost h-j-k@online.no. Blir vi for mange, må vi be de sist påmeldte om å vente til en eventuell senere tur.

Med hilsen Fredrikstad museums venner
Helge Kolstad

PS: Vi erindrer at vi har lovet å holde et fellesmøte for foreningene våre. Vi forsøker å få med representanter for kommunen også. Dette kommer vi tilbake til.

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.