Medlemsmøte 25.03.2020

Kjære medlemmer og interesserte!

Velkommen til nytt medlemsmøte på Klubbhuset til Kråkerøy Idrettslag onsdag 25. mars kl. 18.30 Denne kvelden vil formann for stiftelsen «DS Hvaler», Knut S. Alnæs, fortelle om restaureringen og det store frivillige arbeidet som forgår på Isegran.

Passasjerbåten ble bygget på Fredrikstad Mekaniske Verksted i 1892 med byggenummer 29. I snart 28 år har en ivrig dugnadsgjeng holdt på med restaureringsarbeidet, som utenom tusenvis av frivillige arbeidstimer, også har kostet atskillige kroner. Mer om dette vil vi få høre denne kvelden.

Vi minner samtidig om neste møte som er 22. april på samme sted. Drengestua vil vi i år besøke onsdag 3.juni. Ellers er vi glade for å få forslag på interessante foredragsholdere og temaer. Kanskje har du et selv også? Gevinster til utlodningen er kjærkomment.

Vennlig hilsen for styret