Medlemsmøte 16.10.2019

Onsdag 16. oktober vil vårt møte være markeringen av Erling Johansen sin 100 års dag. Dette vil også være et åpent møte for alle. Det vil foregå på stadion på Værste og det er sønnen Øystein Kock Johansen som vil fortelle litt om sin far og hans iver etter fortidsminner.

Fra rørlegger og hobbyarkeolog til statsstipendiat og æresdoktor
INVITASJON TIL KÅSERI OM ERLING JOHANSEN

Kom og hør mer om den spennende historien som denne unike Kråkerøymannen fikk til. I år er det 100 år siden Erling Johansen ble født; nærmere bestemt 24. november. Erling Johansen døde i år 2000. Kråkerøy Historielag ønsker å markere at det er 100 år siden Erling Johansen ble født og inviterer til åpent møte:

16.oktober 2019, kl.18.00– på Fredrikstad Stadion / Værsteinngangen

Sønnen hans, Øystein Kock Johansen kommer og forteller om sin far. Han ble selv arkeolog og har blant annet samarbeidet med selveste Thor Heyerdahl.

Det blir servert kaffe og bakverk
Kr. 100.- betales ved inngangen.  Kontant eller Vipps!

VELKOMMEN!
styret i Kråkerøy Historielag