Østfold Historielag-sensommertur 18.08.19

Østfold Historielag har sensommertur på Oldtidsveien Søndag 18. august.
Helleristningene og landskapshistorien. Velkommen til en guidet tur til bergkunst, symbolene og deres historie!

Landskapsarkitekt, forfatter og billedkunstner Lars Ole Klavestad tar oss med på en spennende tur på Oldtidsveien. Turen starter med omvisning ved Solbergtårnet, der vi får en høre om idéene bak anlegget, kulturlandskapet, helleristningene og den 100 meter lange tidslinjen gjennom østfoldhistorien.

Deretter går turen videre med buss til helleristningene på Solberg, gravfeltene på Gunnarstorp og Hunn og helleristningene på Begby. Underveis får vi også høre om landskapshistorien langs veien. Vi raster på en fin plass, så ta med mat og termos i en liten ryggsekk. Turen er gratis, men deltakerne oppmuntres til å avtale felleskjøring til Solbergtårnet i Skjeberg om det er mulig.

Frammøte på parkeringsplassen ved Solbergtårnet i Skjeberg kl. 11.45. Turen starter kl 1200 og varer ca 3 timer. Begrenset deltakerantall til 53 personer på busstur med foredrag.

Påmelding til: mailto:gunnar.hjorthaug@icloud.com innen 14.august.
Velkommen! Odd Jan Skriubakken, leder.
Kari Hanna Omholt, turansvarlig. Tlf 95179848.

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.