Medlemsmøte 14.03.2018

Kråkerøy 28.2.2018

Kjære medlemmer og interesserte.
I disse dager er det vakkert og kaldt vintervær ute – og store muligheter for å prøve skia. Sikkert mindre skummelt enn å ferdes langs issvuller uten brodder også.

Men onsdag 14.mars er det igjen tid for medlemsmøte på gamle Smertu skole. Vi begynner som vanlig  kl.18.30 – og vi ønsker hver og en hjertelig velkommen.

På førstkommende møte får vi besøk av Sten Walther Karlsen som vil fortelle om veinavn på Kråkerøy og i Fredrikstadområdet. Karlsen er kjent fra Fredrikstad Blad gjennomPå Tråden-spaltenhan i en årrekke hadde ansvaret for.  Og selv om han nå er pensjonist,er han ivrig opptatt med den historiske spalten ”Tilbakeblikk” i sin gamle avis.Sammen med Svenn Poppe har han gitt ut boka ”Gatelangs i Fredrikstad” –Hvem, hva hvor. I pausa blir det kaffe, julekake og utlodning, samt tid til hyggelig prat.

Når det gjelder utlodning, setter vi pris på at medlemmene tar med en gevinst et par ganger årlig. Slik blir det mer variasjon og morsomt også.

Slektsforskningsgruppa møtes som vanlig hver mandag kl.18.00 på Isegran. Alle som er interessert i slektsforskning og lokalhistorie er velkomne. Her finnes det også lokalhistoriske bøker som kan lånes av medlemmene. Og her er det plass til flere.
Kontaktperson for slektsforskning er Lisbeth Buskoven, tlf. 92432694

Med vennlig hilsen fra styret i Kråkerøy Historielag.
Inger-Torill Solberg, leder tlf. 48055992, Grete Nygren Rognes, sekretær tlf.99448885, Styremedlemmer; Tore W. Kristoffersen tlf. 41019428 og  Wenche Jensen, tlf.98802403.
Varamedlemmer: Inger Brynildsen tlf.95798593 og Inger Sogn Olsen tlf. 48607912