Høstmøte 04.10.2017

Kråkerøy 20.9. 2017

Kjære medlemmer og interesserte.

Velkommen til høstmøte onsdag 4.oktober kl.18.30 på Smertu Skole

Nå er høsten på full fart på vei, og med vekslende vær. I skrivende stund høljer regnet ned ute, men vi håper på mer sol og vakre høstdager framover.  Som de fleste vet ble det ingen tur denne høsten, da oppslutningen var for dårlig. Men vi gjør et nytt forsøk neste år.

Fredrikstad har feiret 450-år og mange flotte arrangementer har pågått. Kongen kom, og fest ble det både på torget og andre steder.

På førstkommende møte vil vårt medlem Egil Haraldsen komme å fortelle om historien til Kråkerøy Idrettslag. Idrettslaget er 80 år i år, og har betydd mye for mange barn og unge på øya vår.

På forrige møte hadde Roger Kjellvik med en modell over A/S Glommens Mek.Verksted, som han ville gi til laget. Denne modellen skal vi prøve å få fast plass til på et egnet sted.

Ellers blir det kaffe, julekake og utlodning –og tid til hyggelig prat.

Gevinster mottas med takk! På dette møte blir det også mulig å tegne seg på lista til Julemøte den 22.november. Prisen blir kr. 400.- inkludert julemat, en drikke og underholdning. Påmeldingen er bindende.

Slektsforskningsgruppa møtes som vanlig hver mandag kl.18.00 på Isegran.  Alle som er interessert i slektsforskning og lokalhistorie er velkomne. Her finnes det også lokalhistoriske bøker som kan lånes av medlemmene. Kontaktperson for slektsforskning er Lisbeth Buskoven, tlf. 92432694

Ellers vil vi minne om vår Hjemmeside med adresse: http://Kraakeroy.historielag.no

og Facebooksiden med adresse  https://www.facebook.com/kraakeroyhistorielag Der legger vi også ut nytt om møter og referater.

Med vennlig hilsen fra styret i Kråkerøy Historielag

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.