Vårstevne 31.05.2023

Kjære medlemmer og interesserte

Nå er endelig våren her – og i dag nesten sommer. Vårt siste møte denne sesongen er på Drengestua den 31.mai, og vi inviterer som vanlig til brødbakst med «bakstekjerringa» vår Karin Tenderland. Hun vil også fortelle litt om selve prosessen. Vi møtes klokka 18.00.

Når brødene er ferdig blir det muligheter for å teste baksten. Vi kjøper inn meierismør, brunost og sirup, men kaffe eller annen drikke må den enkelte ta med selv.

Drengestua ligger på Femdal/Goenveien. Første vei til høyre etter avkjøringen til Strålsund/Speiderhuset. Ellers blir det utlodning – og vi er takknemlige for gevinster. Det er ikke toalett her – (men skogen.)

Velkommen!
Beste hilsen for Styret
Inger-Torill Solberg

I august arrangerer vi bli-kjent -tur til Kjøkøya fort. Dato er ennå ikke bestemt.

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.