Vandretur 14.08.2021

Kjære medlemmer og interesserte!

Lørdag 14. august kl.16.00 er dere velkommen til vandretur på Langøya. Denne gangen starter turen ved Pynten – ved Glufsa. Det er begrenset med parkeringsplasser og vi oppfordrer til samkjøring, eller sykkel. I år er det Roy Frantzen som skal være kjentmann og fortelle om området. Han har skrevet boka; Langøya – et sted på Kråkerøy, sammen med Svein Skahjem.

I fjor tok Svein for seg første delen av området, i år tar Roy for seg den ytterste delen. Han har tilbrakt mye tid på familiehytte i området – siden 50-tallet, og er derved godt kjent. Alle er velkommen – men på grunn av stadig usikkerhet i forbindelse med koronaen vil vi også i år notere navn og telefonnummer på dem som deltar.

Sommerhilsen – fra styret Inger-Torill Solberg

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.