Høstmøter 29.09,20.10 og 26.11-2021

Velkommen til samlinger høsten 2021! Vi håper at pandemien endelig er over, og at vi nå kan komme ordentlig i gang igjen.

Aller først satser vi på å møtes på Klubbhuset til KIL onsdag 29.september kl.18.30. Denne gangen er det undertegnede som skal fortelle og vise bilder fra sin nyutgitte bok «26 badestrender i Fredrikstad- og Hvalerskjærgården – som kan nås av alle.  Selv om badesesongen er over for de fleste nå, er det også en fin turbok, som kan brukes hele året. Noe av dette ble vist for noen år siden på Smertu skole, men lysforholdene var da så dårlige at få av bildene kom til sin rett.

Vårt neste møte blir onsdag 20.oktober. Mer info kommer senere.

Året avsluttes med julemøte 26.november på FFKs-lokaler på Værste. Så sett av dagen!
Da er også vår årbok klar. Påmelding kommer senere.

Undertegnede deltok 4. september på årsmøte i Østfold Historielag, I det tidligere rådhuset, Heia, der Skjeberg Historielag holder til og denne gang sto for arrangementet. Ny leder ble Kari Stumberg Omholt fra Idd og Enningdal Historielag. Den nye lederen er tidligere politi og ser ut til å være en driftig dame med mange gode idéer. Lørdag 13. september arrangerte ØF vandring i flykninglosens fotspor til Sverige under krigen. Mer enn 50 møtte opp – derav flere fra vårt historielag.

“Slektsgruppa” er ikke lenger aktiv, men Grethe Melløs Helgesen gir råd når det gjelder slekt i Norge. Ellers har Fredrikstad Historielag dyktige personer som ukentlig hjelper til på Biblioteket.

Minner også om vår hjemmeside og Facebookside på henholdsvis kraakeroyhistorielag.no/ kraakeroyhistorielag