Medlemsmøte 22.09.2020

Nå nærmer tiden seg for vårt første møte denne høsten. Tirsdag 22. september kommer som kjent Knut Alnæs for å fortelle om arbeidet med DS Hvaler og litt om hva som foregår på Isegran. Sted: Kråkerøy Idrettslags klubbhus kl. 18.30.

På grunn av Koronaviruset må vi denne gangen derfor ha påmelding. Dette for å ha full oversikt over hvem som er tilstede. Vi tar i mot maks 40 personer. For å berolige alle, vil vi passe på at avstanden er som den skal ved bordene. Ektefeller eller personer som ofte omgås kan sitte i følge. De andre følger bordplasseringen vi gjør klar.

Kaffe og noe attåt blir servert. Utlodning.

Påmelding til: Grete Nygren Rognes, Tlf.: 994 48 885
Berit Næss, Tlf.: 472 75 782
Velkommen!

NB! Er du påmeldt, men blir forhindret fra å komme, er det fint om du melder i fra slik at andre som ønsker det, får muligheten.

Vennlig hilsen
for Styret
Inger-Torill Solberg

Dette innlegget ble publisert i Medlemsmøter. Bokmerk permalenken.